Nápověda


Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás, rádi Vám pomůžeme.

 

Zdravý životní styl s www.kaloricke-tabulky.cz

Zdravý životní styl není jen pestrá strava, dostatek pohybu a spánku. Je to i příjem a výdej kalorií, přehled o výživových hodnotách i kvalitě potravin a mnoha dalších „důležitých maličkostech“, které s lidským zdravím souvisí. To vše najdete na těchto stránkách. 

Kalorické tabulky potravin vám v přehledně členěných kategoriích prozradí vše o většině potravin, které jíte. Najdete zde jejich kalorickou hodnotu, informace o vitamínech, bílkovinách, sacharidech i tucích. Vše je zde na jednom místě a k dispozici je i snadné a rychlé vyhledávání. 
Kalorické tabulky aktivit jsou komplexní přehled výdeje kalorií při nejrůznějších činnostech člověka. Ten je nutný znát, protože například pro udržení správné váhy je potřeba mít v rovnováze kalorický výdej a příjem. V kombinaci s kalorickými tabulkami potravin je to zde velmi jednoduché. 
Kalorický deník se může po bezplatné registraci stát originálním pomocníkem při snižování a udržování vaší tělesné hmotnosti. Když věnujete trochu času zapsání nezbytných údajů, budete mít okamžitý přehled, jak na tom momentálně jste a jestli si můžete dovolit nějaký ten kalorický prohřešek… 

Naše nástroje vás udrží v kondici!


Nástroje jsou jednoduché, ale zároveň velmi užitečné pomůcky, díky kterým si snadno uděláte přehled o své kondici. BMI kalkulačka vám okamžitě sdělí, jak jste na tom se svojí váhou, Tepová frekvence vypočítá váš maximální přijatelný ale i optimální tep a Ideální denní kalorický příjem zjistíte ihned po zadání několika základních údajů. Výživové vyhledání potravin jsou velmi přehledné kompletní informace o nejrůznějších potravinách. Po zadání potraviny se dozvíte, jaké obsahuje množství kalorií, bílkovin, sacharidů, tuků, vlákniny, vitamínů a dalších látek. V kombinaci s kalorickým deníkem si pak můžete vytvořit osobní jídelníček a snížit váhu podle vašich představ. 
  
Témata nabízejí zajímavé a podrobnější informace například o potravinových alergiích, dietách a hubnutí, E látkách přidávaných do potravin nebo výživových doplňcích a dalších oblastech, které se týkají lidského zdraví. Možná budete překvapeni, co všechno nevíte a už dávno jste ale mohli využívat a výrazně tak prospívat svému organismu. 

Magazín obsahuje mnoho článků, které se týkají zdravého životního stylu, potravin, cvičení a hubnutí. I zde určitě najdete mnoho inspirace… 
Pokud se budete chtít aktivně zapojit do dění kolem těchto stránek, můžete tak udělat v části Komunita. Diskusní fórum je otevřené všem. 

E-shop www.Nutriking.cz je naplněný nejrůznější sportovní výživou a potravinovými doplňky. V přehledných kategoriích určitě najdete přesně to, co vám může přispět k splnění cílů - snížení váhy, detoxikace organismu, zlepšení kondice, zpevnění svalů…V kombinaci s těmito stránkami se vám to určitě podaří! 

Nezapomínejte, že nejen s www.kaloricke-tabulky.cz, ale i s úsměvem jde všechno líp! 

 
 

Zdravotní kalkulačka

:
: